Beauty R Us

Pedicuremotoren

Onderhoud Pedicuremotoren

Het onderhouden van uw pedicuremotor is letterlijk van levensbelang voor iedere pedicurepraktijk. Het is daarom belangrijk om tijdig uw pedicuremotor te laten onderhouden en vooral niet door te blijven werken totdat de pedicuremotor ermee stopt.

We horen vaak dat er geen tijd was of dat er op onderhoudskosten bespaart wilde worden. Bij Beauty 'R Us kunt u gewoon uw pedicure motor brengen voor een onderhoudsbeurt en vervolgens gebruik maken van een van onze bruikleenmotoren. Zo kunt u gewoon blijven werken zonder afspraken af te hoeven zeggen of te verzetten!

Doorwerken met uw pedicure motor totdat deze er mee stopt brengt vaak hoge extra kosten met zich mee, dus is het verstandig om een periodiek onderhoud in te plannen voor uw pedicure motor om deze vervelende situaties te voorkomen.

Reparatie pedicuremotor

Het is altijd vervelend als uw pedicuremotor het begeeft en u deze moet laten repareren. Bij Beauty 'R Us bent u gelukkig direct in goede handen als het gaat om het repareren van uw pedicuremotor die mankementen vertoont. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat uw pedicure motor op professionele wijze met de juiste onderdelen zal worden gerepareerd.

Op het moment dat u de pedicuremotor heeft aangeboden voor reparatie en zelf niet beschikt over een vervangende pedicuremotor, kunt u altijd gebruik maken van onze bruikleenmachines, zodat u ook tijden de reparatie van uw pedicuremotor gewoon door kunt werken, zonder omzet te verliezen of klanten teleur te hoeven stellen. Alle pedicure motoren worden uitsluitend gerepareerd met originele onderdelen. Wij repareren bijna elk type pedicuremotor binnen de branche, denk aan merken zoals:
  • Aquatronic
  • M-tronic
  • Podobreeze
  • Orthofex
  • Easybreeze

Onderhoud laten plegen aan uw pedicuremotor

U kunt uw pedicure motor voor onderhoud afgeven van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Opsturen kan natuurlijk ook. Wij hanteren de term dag van binnenkomst is dag van reparatie zodat u zo vlug mogelijk weer aan de slag kunt.

Wilt u weten wat u zelf aan onderhoud aan uw pedicure motor kunt doen? Wij hebben 7 tips voor het onderhouden van uw pedicure motor op een rij gezet.

U kunt ons bereiken voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 0345 - 633 121 of stuur een email naar service@beautyrus.nl

Download onze prijslijstInschrijven voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven
van onze aanbiedingen?
Noteer dan hieronder uw
emailadres en u ontvangt
vanzelf onze nieuwsbrief.


winkelpand
Beauty ‘R Us
Industrieweg 7, 4143 HP Leerdam
T +31 345 239 009
E info@beautyrus.nl
Openingstijden winkel
Maandag t/m Vrijdag
9:30 tot 17:00 uur
Zaterdag Gesloten

Webshop:
24/7 365 dagen


Webshop
www.beautyruswebshop.nl

Algemene voorwaarden    |    Privacybeleid    |    Retourbeleid    |    Stel een vraag
RMK reclame en advies bureau eindhovenItInMotion webdesign en techniek eindhoven